Vilgain Dijonská hořčice - tradiční dochucovadlo s čistým
složením a bohatou, jemně ostrou chutí
Přidej do svých jídel lžičku francouzské elegance s
Vilgain Dijonskou hořčicí. Vyrábí se ve Francii ze specifických hořčičných
semínek (Brassica nigra nebo Brassica juncea) podle tradiční dijonské receptury
– jen s tím rozdílem, že v ní najdeš mnohem vyšší podíl hořčičného semínka a
naopak nulový podíl zbytečností oproti dijonským hořčicím. Ty si tak můžeš
vychutnat výjimečnost této hořčice díky bohaté hořčičné chuti, unikátní zrnité
textuře, silnému aroma i jemné pikantnosti.
Při výběru surovin do hořčice jsme dbali na kvalitu každé
jedné z nich. Složení tak kralují pouze non‑GMO suroviny, konkrétně hořčičná semínka z
Francie a Kanady, ocet, voda a sůl.
Žádné siřičitany, aromata, barviva či konzervanty.
Plusový bod tohoto dochucovadla je obsah antioxidantů,
které pomáhají chránit tělo před poškozením volnými radikály. Hořčice také může
podporovat trávení a metabolismus díky enzymům obsaženým v semínkách.
Dijonská hořčice je skvělým doplňkem pro sendviče,
hamburgery, hot dogy a steakové pokrmy. Můžeš ji také použít jako základ pro
marinády, omáčky a dressingy, které dodají všem receptům výjimečnou chuťovou
dimenzi.
Vilgain Dijonská hořčice v bodech:
vyrobeno dle tradiční receptury ve Francii
bez zbytečných aditiv, konzervantů a aromat
zrnitá textury, silné aroma a jemná pikantnost
hořčice obsahuje antioxidanty
INGREDIENCE
Voda, hořčičná semínka (původ: Kanada, Francie), kvasný
ocet, sůl.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve
složení produktu.
Kalorické tabulky 100 g Energetická hodnota 593 kJ / 143 kcal
Tuky 10 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 2,9 g - z toho cukry 2,3 g
Vláknina 3,3 g
Bílkoviny 7,8 g
Sůl 5,5 g
Balení: 200 g