Vilgain Balzamikový ocet z Modeny BIO – tradiční organický balzamikový ocet z Modeny se sladkokyselou chutí, 40% obsah hroznového moštu z italských hroznů
Prémiový balzamikový ocet z italské Modeny
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci
Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě
vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese a Lambrusco. Nese certifikaci
I.G.P. (Chráněné zeměpisné označení) a splňuje přísné standardy kvality.
Plná chuť díky zrání v kvalitních dubových sudech po dobu
4–5 měsíců
Bez přidaných barviv a konzervantů, pouze tradiční
postupy a přírodní ingredience
Ideální na saláty, marinády, omáčky nebo dochucení
teplých jídel
Ingredience
Vinný ocet*, vařený hroznový mošt*. *Z ekologického zemědělství.
Země původu: Itálie.
Upozornění pro alergiky: Obsahuje stopy siřičitanů.
Kalorické tabulky 100 ml Energetická hodnota 520 kJ / 122 kcal
Tuky 0 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 25 g - z toho cukry 25 g
Bílkoviny 0,2 g
Sůl 0,09 g
500 ml