Maso na malé kousíčky vložím na rozpálenou pánev a nechám být dokud se neodpaří všechna voda. Pak přidám malou lžičku golden vegetable a restuju dozlatova a jak já říkám dosucha:). No Pohlreich by ze mne radost neměl :-D, ale já to tak miluju.

Kuřecí maso orestujete na suché teflonové pánvi, dochutíte kořením. V tomto případě kmín a pepř a Golden Vegetable.Maso orestujete a vyndáte s pánve. Do té samé přidáte nakrajené žampiony na plátky a lehce orestujete. A to je celé :-) Dobrou chuť.

Kuřecí maso s fazolkami ala čína V gramáži 80 g bílkoviny vhodné pro extra porci a v gramáži 150 g bílkoviny vhodné pro 810 a vyšší.

Možná si říkáte, že jsme se úplně zbláznili, že sem dáváme tak primitivní recept. Kdepak nic takového, ale mnozí z vás dělají lečo ještě s rajčaty červenými a žlutými paprikami a samozřejmě klobáskou 🙂 no a udělat si ho takto jednoduše vás ani nenapadne 🙂

Protože ovocná sezóna klepe na dveře, dnes tady máme jeden ovocný recept. Ovocné knedlíky - v našem případě s kanadskými borůvkami, vy můžete vyzkoušet jakékoliv ovoce, které máte rádi.

Syrovou brokolici (růžičky) seřízneme- vzniknou maličké kousíčky,kosťal pokud máte rádi jako já mužete nastrouhat. Přidáte nastrouhané uzené tofu, koření dle chuti - já dala trosku česneku a trochu koření do polévky bez soli (obsahuje sušenou zeleninu a je super) do směsi přidáte 2 bílky, aby hmota držela po kupě a šup s tím na rozpálenou panvicku...